eri drekajaka mysterio

oldschool web developer since the new century

Articles

Latest from my blogs

A me ka krijuar vete Zoti, transgjinor, qe ne barkun e nenes?

A me ka krijuar vete Zoti, transgjinor, qe ne barkun e nenes?

23.03.2023

link here
Cfare eshte imoraliteti seksual?

Cfare eshte imoraliteti seksual?

20.03.2023

link here
Pse nuk mundet Zoti, te krijoje nje tjeter Zot?

Pse nuk mundet Zoti, te krijoje nje tjeter Zot?

16.03.2023

link here
Ideologjia transgjinore dhe kontradiktat e saj

Ideologjia transgjinore dhe kontradiktat e saj

01.03.2023

link here
Nese Zoti nuk ben gabime; pse i krijon disa persona me defekte fizike?

Nese Zoti nuk ben gabime; pse i krijon disa persona me defekte fizike?

18.01.2023

link here
A shkojne prostitutat ne parajse?

A shkojne prostitutat ne parajse?

31.12.2022

link here