Ervis Drekaj

oldschool web developer since the new century

Publications

What I recently brought up online

Nikolina Loncar vcard
Paraqitja online e Miss Universe Montenegro, Nikolina.
nikolinaloncar.com

pasion.Blog
Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion.
pasion.al

DigitalsEurope
Shitje e produkteve dixhitale ne te gjithe Europen.
digitalseurope.com

Millennium Panting
Kompani e re ndertimi ne Michigan. Cilesi e larte.
millenniumpaintingllc.com

BalkanBabe
Gezoje udhetimin tend ne Ballkan, me nje vajze Ballkanase!
balkanbabe.com

MK3 Orders
Pjese profesionale dhe siguresa per automjete.
mk3orders.com

Best Choice Remodeling
Nje kompani e shkelqyer ndertimi kanadeze, e specializuar ne rimodelim te ambienteve te brendshme dhe te jashtme.
bestchoiceremodeling.ca

B&L Renovation
Tjeter kompani fantastike dhe e mirenjohur, ndertimi dhe renovacioni, ne France.
blrenovation.fr