eri drekajaka mysterio

oldschool web developer since the new century

03/06/2023 22:55
Cfare eshte nje grua? Eshte nje pyetje qe nuk lejohet te behet. Ndiqni Matt Walsh ne udhetimin e tij, ndersa ve ne pikpyetje pa frike llogjiken e levizjes per ideologjine e gjinise, qe ka per synim te infektoje grate dhe femijet.
https://t.co/cPgQo2EhBC
@MattWalshShow

03/06/2023 12:57
Te gjitha civilizimet ngrihen e bien. Pervec besimit te Abrahamit.
https://t.co/MLoxMzYVht
#abraham#njezot#monoteizem

02/06/2023 21:04
https://t.co/e00j1Tm431

02/06/2023 21:00
RT@MattWalshBlog: Twitter will not let you retweet the film but you can still embed it. Just press down on the video and hit “tweet video”…

31/05/2023 09:58
Gjuha ka fuqine e jetes dhe te vdekjes.
#fjaleteurta#motivim