eri drekajaka mysterio

oldschool web developer since the new century

Articles

Latest from my writings

Prishtina - Simoter

Prishtina - Simoter

#tregime

27.04.2023

lexo ketu
Dicka qe ajo nuk do qe ti ta dish

Dicka qe ajo nuk do qe ti ta dish

#narcizem

20.03.2023

lexo ketu
Pse ajo saboton suksesin tend?

Pse ajo saboton suksesin tend?

#narcizem

16.03.2023

lexo ketu
A eshte tradheti, te kerkosh kohe dhe hapesire ne nje lidhje?

A eshte tradheti, te kerkosh kohe dhe hapesire ne nje lidhje?

#pasion

26.01.2023

lexo ketu
15 keshilla, para se te dalesh me nje grua te martuar

15 keshilla, para se te dalesh me nje grua te martuar

#pasion

22.01.2023

lexo ketu
Si ta heq xhelozine, nga burri i te dashures time?

Si ta heq xhelozine, nga burri i te dashures time?

#pasion

04.01.2023

lexo ketu
Fundi i nje fillimi te ri

Fundi i nje fillimi te ri

#tregime

20.12.2022

lexo ketu
Cilat jane avantazhet e te qenit narcist?

Cilat jane avantazhet e te qenit narcist?

#narcizem

01.12.2022

lexo ketu
5 faktoret kyc, per nje lidhje me nje grua te martuar

5 faktoret kyc, per nje lidhje me nje grua te martuar

#pasion

10.11.2022

lexo ketu