eri drekajaka mysterio

oldschool web developer since the new century

Articles

Latest from my blogs

Dicka qe ajo nuk do qe ti ta dish

Dicka qe ajo nuk do qe ti ta dish

20.03.2023

link here
Pse ajo saboton suksesin tend?

Pse ajo saboton suksesin tend?

16.03.2023

link here
E bukura Ambra

E bukura Ambra

24.02.2023

link here
A eshte gabim?

A eshte gabim?

24.02.2023

link here
A eshte tradheti, te kerkosh kohe dhe hapesire ne nje lidhje?

A eshte tradheti, te kerkosh kohe dhe hapesire ne nje lidhje?

26.01.2023

link here
15 keshilla, para se te dalesh me nje grua te martuar

15 keshilla, para se te dalesh me nje grua te martuar

22.01.2023

link here