Ervis Drekaj

oldschool web developer since the new century

Projects

Something I have been doing on my own pleasure

Ndonjehere me pelqen te krijoj dhe behem klient i vetvetes. Me poshte eshte nje liste e disa projekteve ne te cilat jam duke punuar aktualisht.

delightCMS
Calendar
Icony
MyDay
QR code
MINUTI
Kishtari