loading...

About Me
Profile Picture

Per fat te mire ne kete profesion qe ne ditet e para te shekullit te ri, sot numeroj deri ne miliona rreshta kodesh qe kam shkruar per kliente te ndryshem. Fillova ne 2005 me pseudonimin tim Mysterio dhe u njoha ne 2006 fale mbeshtetjes se forumit CodingTalk, dhe kjo me ben teknikisht zhvilluesin e pare web ne qytetin tim, Shkoder.

Gjate karrieres sime, kam punuar ne zyra te ndryshme per kliente te ndryshem dhe aktualisht, punoj per Angel1, Dynacom, Splaxx dhe gjithashtu kontribuoj ne projekte te ndryshme outsource.

Duke u rrite me muziken trance, jam nje adhurues i forte i shpikesit te zhanrit, Paul Oakenfold, dhe Goddes of Voices; Tiff Lacey.

Koha ime e lire kalon mbi nje Suzuki, ne nje loje bilardo, ose duke shkruar romanet e mia.

 • Name: Ervis Drekaj
 • Age: 32 Years
 • Job: Web Developer
 • Religion: Catholic Roman
 • Political Views: Socialism
 • Sports: Fighting
 • Nationality: Albania
 • Residence: Shkoder
 • Communication: Albanian, English, verbal
Coding Skills
 • PHP
  100%
  100%
 • HTML / CSS
  100%
  100%
 • JavaScript
  95%
  95%
 • jQuery / Angular
  90%
  90%
 • WordPress / Joomla / Typo3
  90%
  90%
Professional Skills
 • Web Development
  99%
 • Web Design
  81%
 • Photoshop / Illustrator
  74%
Languages Skills
 • Albanian
  100%
 • English
  90%
 • Italian
  20%
 • Serbian
  15%
Knowledge
 • Optimizim SEO
 • Marketing online
 • Redaktim dhe publikim materiali
 • Krijim logo rezume kartevizite
 • Hostim dhe mirembajtje website
 • Bilardo
 • Dizajnim faqe interneti
 • Optimizim faqe interneti
 • Motorciklizem
 • Zhvillim web dhe aplikacione
 • Publikim dhe marketing website
My Services
BackEnd

Nga PHP ne C# dhe SQL, une zhvilloj te gjitha llojet e faqeve dhe aplikacioneve të internetit.

FrontEnd

Module, Efekte, Skriptime, e njoh kete fushe dhe kam nje imagjinate te mire.

Mobile Development

Faqe celulare, AMP, aplikacione; Une e njoh shume mire pervojen e perdoruesit.

Research

Une bej analiza dhe studioj SEO dhe strategjite e marketingut.

Support

Une jam nje zgjidhes i problemeve dhe trajner per nje kohe te gjate.

Web Testing

Mund te testoj duke perdorur teknologjite dhe metodat/mjetet me te fundit.